Bliv medlem

Som selvstændig fodplejer er det af stor betydning at være i et fællesskab med et fagligt ståsted, således at man står stærkere i den konkurrence som er på markedet i dag.

Herudover har du en række medlemsfordele som kollektiv erhvervansvars- og lovpligtig behandlerforsikring, Koda/GRAMEX, kurser, markedsføringsværktøjer, debatforum, rådgivning og ikke mindst en faglig anerkendelse.

 

Rådgivning

Er du medlem af SADF, varetager vi dine interesser overfor myndigheder, lovgivere og beslutningstagere. Bestyrelsen i SADF holder sig løbende opdateret i forhold som lovgivning, nyheder, og politiske tiltag.

SADF-medlemmer kan altid kontakte et bestyrelsesmedlem på e-mail eller telefonisk og få rådgivning i ovennævnte spørgsmål. Derudover har alle SADF medlemmer mulighed for at benytte SADF forum, hvor der udveksles erfaringer, råd og vejledning fodplejere imellem.

SADF-registrerede fodplejere har – foruden teori og praksis i fodpleje – gennemgået 660 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære m.v.

Køb medlemskabet

Prisen for SADF.medlemskab er kun kr. 1.375,-/halvårligt inkl. forsikring + kr. 500,- i optagelsesgebyr. Kontingentet forfalder 1. januar og 1. juli.

Du starter med en velkomstpakke til kun 500,00 DKK - herefter 1.575,00 DKK for 6. månedVælg variant