I SADF (Sammenslutningen af Danske Fodplejere) giver vi cirka 420 professionelle fodplejere et samlet fagligt ståsted. Som medlem får du adgang til professionel sparring, erfaringsudveksling, rabataftaler, kurser og meget mere.

Meld dig ind i SADF

Vi skaber værdi for alle vores medlemmer – fodplejere, elever og uddannelsessteder. For eksempel gennem fælles markedsføring, faglige arrangementer og kollektive forsikringer. Men også gennem skræddersyede tilbud og løbende kontakt og dialog med myndigheder, politikere og andre organisationer.

I SADF arbejder vi kontinuerligt for at sikre vores medlemmer de bedste muligheder for at udvikle deres faglighed og kvalitetsniveau – og også deres tilgang til det hele menneske. Vores overordnede formål er at styrke folkesundheden med forebyggende fodpleje og høj faglighed. Vi har altid mennesket og menneskets sundhed for øje, fordi vi ved, det betyder noget for kvaliteten af fodplejen at se fødderne som en del af det menneske, vi står med.

Bliv medlem

For at blive medlem af SADF skal du være uddannet fodplejer eller fodterapeut. Vi lægger vægt på faglighed og professionalisme og stiller krav til dit uddannelsesniveau

Læs mere om optagelseskravene her.

Studerende på en SADF-samarbejdende fodplejeskole har mulighed for et særligt elevmedlemskab af SADF.

For 11,50 kroner om dagen får du blandt andet forsikring, faglig sparring, rabataftaler og en faglig brancheforening, der kæmper for dine vilkår. Prisen for et fuldt SADF-medlemskab er 2.100 kroner pr. halvår.

Kontingent forfalder 1. januar og 1. juli. Du får rabat på kontingentet, hvis du samtidig er medlem af en anden forening, er udekørende fodplejer eller er en del af et klinikfællesskab.

Meld dig ind i SADF

Når du er medlem af Sammenslutningen af Danske Fodplejere, får du en række medlemsfordele – du får:

Et fagligt ståsted

Gratis rådgivning pr. mail og telefon

Online fagbladet “Danske Fodplejere”

En forening, der varetager fælles interesser overfor offentlige myndigheder, lovgivere og beslutningstagere

Faglig efteruddannelse

Fagkurser

Fyraftensmøder hos leverandører

Regionsmøder (mød en kollega)

Debatforum

Skattefradrag for kontingent

Lokalarrangementer

Markedsføringsværktøjer

Kollektiv erhvervsansvars- og lovpligtig behandlerforsikring inkl. personskadedækning

KODA/Gramex (musikafgift)

Indkøbsaftaler

Beskyttet titel og logo

Faglig anerkendelse m.m.

Samlet annoncering (google, hjemmeside)

Nyhedsbrev pr. mail

To årlige sporeprøver

Krav til optagelse som SADF medlem kan du læse her