SADF har som brancheforening etableret et godt og konstruktivt samarbejde med landets fire førende fodplejeskoler. Sammen ønsker vi at udvikle og videreføre SADF som et kvalitetsstempel for nuværende og kommende fodplejere.

Samarbejdet er under yderligere udvikling. Det betyder, at forskellige tiltag og ændringer er på vej for at kunne højne kvaliteten og fagligheden af uddannelserne endnu mere, og så vi kan fortsætte kompetenceudviklingen af vores medlemmer.

Du bliver SADF-fodplejer på en af de fire samarbejdende skoler. De fire fodplejeskoler lever op til SADFs krav til pensum, faglighed og kvalitet på uddannelsen. Med en uddannelse fra en SADF-samarbejdende fodplejeskole får du direkte adgang til at søge om medlemskab hos SADF, når du er færdiguddannet og derved blive en del at et stærkt fagligt fællesskab. Læs mere om fordelene ved et SADF-medlemskab her.

Er du allerede uddannet og i tvivl om din uddannelse lever op til kravene for at blive medlem, så kontakt os, så hjælper vi dig gerne videre.

Fodplejeskolen v/Eisner & Wahl

Pakhusgården 12, 5000 Odense C
Tlf. 91 53 53 27

E-mail: ew@fodplejeskolenodense.dk  
Hjemmeside: fodplejeskolenodense.dk

Københavns Fodplejeskole

Marievej 1B, 2630 Taastrup
Tlf. 70 20 74 22

E-mail: info@kbhfodplejeskole.dk
Hjemmeside: kbhfodplejeskole.dk

Odense Fodplejeskole

Jernbanegade 6, 2.sal, 5000 Odense C
Tlf. 30 74 73 09 / 51 20 02 45

E-mail: info@odensefodplejeskole.dk
Hjemmeside: odensefodplejeskole.dk

Viborg Helsepraktik

Sundhedshuset, Toldboden 1, 4. B, 8800 Viborg
Tlf. 40 14 54 54

E-mail: info@viborghelsepraktik.dk
Hjemmeside: viborghelsepraktik.dk