Kvalificeret og professionel fodpleje er et vigtigt valg for den enkelte. Når det gælder forebyggende pleje af fødder, og ikke mindst når der er tale om behandling af konkret sundheds- og helbredsmæssig karakter, er det derfor vigtigt, at valget falder på en SADF-fodplejer, der har fagligheden til at tage professionelt hånd om fødderne.

Professionelt uddannede SADF-fodplejere

SADFs medlemmer har en grundig faglig uddannelse som fodplejere bag sig. Uddannelsen, hvor pensum er sammensat af SADF sikrer, at SADF-fodplejerne har den rette viden og de faglige kompetencer til at udføre flere typer af behandlinger. Det er alt fra hårdhudsdannelse, ligtorne, nedgroede- og fortykkede negle til mykotiske lidelser, som fod- og neglesvamp. SADF-fodplejere må udføre fodpleje på lige fod med fodterapeuter, og må behandle borgere med for eksempel gigt, diabetes og kredsløbsproblemer.

Borgerens frie valg

Borgere der modtager udvidet helbredstillæg fra kommunen, har frit valg til at vælge en fodbehandler. SADF-fodplejere er fuldt kvalificeret til, at varetage behandlinger med udvidet helbredstillæg – behandlinger som SADF-fodplejerne har en anerkendt uddannelse til at udføre. Læs vores brev til kommunerne om borgerens frie valg her.

SADF er dit kvalitetsstempel

Medlemskabet af SADF er et kvalitetsstempel, hvor fodplejeren lever op til både faglig uddannelse, høj kvalitet i behandlingerne og et sæt etiske retningslinjer. Der er derfor et udtryk for, at kunderne trygt kan lægge deres fødder i hænderne på fodplejeren og have tillid til at få kompetent behandling.

Alle SADF-fodplejere er dækket af vores kollektive behandleransvarsforsikring, som er den enkelte borgeres tryghedsgaranti.