Borgerens frie valg: Læs Her

SADFs medlemmer har en god og grundlæggende uddannelse bag sig.

Uddannelsen er en erhvervsuddannelse, der bygger på mesterlære princippet. Det vil sige at der både indgår teori og praksis og eleverne lærer at kople begge dele sammen på skolerne, hvor de udfører elev behandlinger sammen med en lærer, der hjælper den enkelte på vej.

Lægeeksaminerede fodplejeelever betaler selv deres uddannelse, det betyder at eleverne er drevet af sund motivation for at udføre fodpleje behandlinger.

 

Uddannelsen opfylder SKATs krav til momsfritagelse, hvilket betyder at vi er anerkendte til at forbygge og behandle. Endvidere har eleven 410 lektioner i anatomi, fysologi, sygdomslære, psygologi og farmakologi samt 250 lektioner i primærydelse, altså fodpleje.
Uddannelsen er ændret med start 01.06. 2011, hvor de godkendte skoler ensrettede deres pensumsbeskrivelse og dermed deres udddannelse, som flere dog havde gjort på forhånd. Den primære sundhedsydelse er øget til 360 lektioner. Eleven skal, have udført 100 superviserede fodbehandlinger , før de er færdig uddannede.

Med SADF´s logo kan vi skilte med vores faglighed og gøre os genkendelige i bybilledet. At vi forener os i en branceforening med vores logo, betyder at vi sammen kan gøre en forskel.