Kvalificeret og professionel fodpleje er et vigtigt valg for den enkelte. Når det gælder forebyggende pleje af fødder, og ikke mindst når der er tale om behandling af konkret sundheds- og helbredsmæssig karakter, er det derfor vigtigt, at valget falder på en SADF-fodplejer, der har fagligheden til at tage professionelt hånd om fødderne.

Professionelt uddannede SADF-fodplejere
SADFs medlemmer har en grundig faglig uddannelse som fodplejere bag sig. Uddannelsen, hvor pensum er sammensat af SADF sikrer, at SADF-fodplejerne har den rette viden og de faglige kompetencer til at udføre flere typer af behandlinger. Det er alt fra hårdhudsdannelse, ligtorne, nedgroede- og fortykkede negle til mykotiske lidelser, som fod- og neglesvamp. SADF-fodplejere kan udføre fodpleje og behandle borgere med for eksempel gigt, diabetes og kredsløbsproblemer.

SADF er dit kvalitetsstempel
Medlemskabet af SADF er et kvalitetsstempel, hvor fodplejeren lever op til både faglig uddannelse og høj kvalitet i behandlingerne. Det er derfor et udtryk for, at kunderne trygt kan lægge deres fødder i hænderne på SADF-fodplejeren og have tillid til at få kompetent behandling.

Alle SADF-fodplejere er dækket af vores kollektive behandleransvarsforsikring, som er den enkelte borgers tryghedsgaranti.