Hos SADF ønsker vi at styrke folkesundheden. Det gør vi ved at tilbyde forebyggende fodbehandling og sætte fokus på, hvordan man behandler sine fødder godt. Det er fødderne, der bærer én gennem hele livet, og derfor skal man passe ordentligt på dem.

Fodpleje og fodsygdomme
Fodproblemer kan resultere i en forkert holdning og danne grundlag for forskellige lidelser i ankelled, knæled, bækken og ryg. Med fornuftigt fodtøj og et jævnligt besøg hos fodplejeren, kan man nå langt for at bibeholde sunde fødder. Men den daglige pleje er også af stor betydning for at undgå fod- og neglesygdomme. Vi har her samlet nogle gode råd til, hvad man selv kan gøre for sunde fødder:

  • vask og tør fødderne grundigt hver dag
  • hold huden blød og jævn
  • bese jævnligt fødderne for skavanker
  • brug fornuftigt fodtøj og skift gerne sko flere gange dagligt
  • skift strømper hver dag
  • spørg eventuelt din SADF-fodplejer til råds vedrørende specifikke problemstillinger. Find en SADF-fodplejer nær dig.

Fodbehandling
Fodpleje henvender sig til alle. Lige fra ældre, som har svært ved selv at varetage den almindelige fodbehandling, til folk med fodproblemer eller dem, som ønsker velvære og forkælelse af deres fødder.

En traditionel behandling starter ofte med et behageligt fodbad, så negle og eventuelle hårdhudsdannelser bliver blødt op. Opblødningen sikrer, at man ikke mærker ubehag ved negleklipningen, hvis disse er hårde og fortykkede, og at oprensning og beskæring glider smertefrit. Men hver behandling er selvfølgelig forskellig – og SADF-fodplejere tager altid udgangspunkt i kundens fødder og behov.

Fodplejeren gennemgår foden for eventuelle deformiteter og fod- og neglesygdomme. Man får neglene klippet, filet og renset for døde hudceller, sæberester og neglebånd. Fodplejeren beskærer den hårde hud og behandler ligtorne og afhjælper nedgroede negle med bøjlebehandling. Desuden får man vejledning i brug af fornuftigt fodtøj og daglig fodpleje, alt efter de problemstillinger man har.

Behandlingen vil først og fremmest være relateret til de problemstillinger man har, men den indeholder også en kosmetisk del, så kunden får fuldt udbytte af plejen og forlader klinikken med pæne og velsoignerede fødder.

SADF er dit kvalitetsstempel for en fodplejer med høj faglighed, der giver dig en helhedsorienteret og omhyggelig fodbehandling.