SADF – Sammenslutningen af Danske Fodplejere

Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) er en fælles brancheorganisation for fodplejere i Danmark, der har taget en SADF anerkendt uddannelse.

Vores formål, som brancheorganisation, er blandt andet at skabe et socialt og fagligt fællesskab for vores medlemmer. Et sted, hvor de kan få sparring, støtte og udveksle erfaringer. Men vi er også et fælles talerør for vores medlemmer. På vegne af vores medlemmer arbejder vi for, at udbrede kendskabet til SADF-fodplejernes arbejde. SADF er et kvalitetsstempel for professionel fodbehandling af høj kvalitet, hvor det hele menneske er i fokus. For selvom vores arbejde er koncentreret om fødderne, er fødderne en vigtig del af den samlede sundhed. Alle mennesker skal have mulighed for forebyggende fodbehandling af høj kvalitet. Derfor er SADFs arbejde i lige så høj grad koncentreret om, at styrke vores medlemmers faglighed – for eksempel via efteruddannelse.

Mission
SADFs mission som en fælles brancheorganisation:

Gennem et stærkt fodplejerfællesskab arbejder vi kontinuerligt på, at fastholde og udvikle den høje faglighed og et højt kvalitetsniveau blandt SADF-fodplejere. Vi er uddannede i fødder, har fokus på det hele menneske og bidrager med forebyggende fodpleje til sunde fødder.

Vision
Vi styrker folkesundheden med forebyggende fodpleje og høj faglighed.

Vedtægter
Vil du vide mere om SADF som brancheorganisation, kan du læse vores vedtægter her.